+46 (0) 8 26 87 48

Vanda PET- och burksamlare

Underhållsfritt

Artikelnummer

20440 PET- och burksamlare

Malus® Vanda PET- och burksamlare är stilren och praktisk. Varje insamlad flaska och burk gör skillnad för miljön och med Vanda Pet- och burksamlare ökar möjligheterna för uppsamling. Enkel att tömma för den samlar och för den som underhåller. Högkvalitativ produkt i rostfritt- och och pulver lackat stål samt med antigraffiti skydd. Rengör enkelt utan att skada färgen. Vandas enkelhet och flexibilitet gör den optimal för ett flertal miljöer. Utrustad med en snygg designad symbol för att hänvisa att återvinna. Hållbart mot åverkan. Underhållsfritt.

Vid beställning var god uppge om den skall fästas på skräpkorg eller vägg.

Material / Ytbehandling / Färgkulör

Stål: Konstruktion i rostfritt och pulverlackat stål. Lång livslängd. Underhållsfritt. Återvinningsbart. Därefter appliceras ett högteknologiskt och permanent antigraffiti skydd / klotterskydd. Garanterar lång livscykel och låga underhållskostnader. Färgkulör: Klassisk svart alt. klassisk park grön


Svart RAL 9005

Grön RAL 6009

Tillval

Färg: Kundanpassad valfri RAL färgkulör.
Info: Vid beställning utav kundanpassad färgkulör uppge RAL nr.

c
Valfri RAL färgkulör

Mått

Längd med bygel: 69 cm
Längd pant rör: 66 cm
Djup: 8 cm

Tillbehör

Extra dekal symbol återvinning (art.nr.20511)
Extra skruvpåse för montering av pet- och burksamlare på befintlig skräpkorg (art.nr.204401)
Extra skruvpåse för montering på vägg (art.nr.204402)

Montering / Fastsättning

Levereras komplett för enkel uppsättning. Pantröret har på sin baksida 4st förlängda hål för enkel inpassning med bult. Placera gärna PET- och burksamlaren i en optimal inkasthöjd för personer som använder rullstol.

Design / Tillverkning

Designad av PIRUS och kvalitetstillverkad av Malus.
Handla av Malus och stöd svensk och europeisk småindustri. Till största del används familjeföretag.

Användningsexempel

Passar utmärkt i alla offentliga rum, nya och äldre parkområden, Gång- och cykelväg, köpcentrum, busshållplats, stationsområde, skola, lekplats, parklek, utanför entréer, golfbanor, badplats, servicehus, äldreboende, galleria, sporthall, vänthall, sjukhus, bostadsgård m.fl.

Underhåll och skötsel

Material: Rostfritt stål. Ytbehandling: Pulverlack, antigraffiti skydd / klotterskydd.

Vi reserverar oss för mått- och konstruktionsändringar som förbättrar produkterna. Produkten är upphovsrättsligt skyddad. I vissa fall mönsterskyddad och/eller patenterad.