+46 (0) 8 26 87 48

Fuji skräpkorg 180L

Underhållsfritt

Artikelnummer

20600 Skräpkorg 180L

20700 Skräpkorg 180L med PET- och burksamlare

20600A Skräpkorg 180L med integrerad askkopp

20700A Skräpkorg 180L med PET- och burksamlare samt integrerad askkopp

Malus® Fuji skräpkorg är en multifunktionell, modern och solid skräpkorg utformad med extra stor omsorg för att uppfylla samhällets krav på en bra skräpkorg. Med sin smäckra ovala form passar den in på de flesta platser. Enkel skötsel, öppningsbar frontdörr och med dubbla integrerade klämringar för att låsa plastsäcken med ett enkelt handgrepp vrids klämringar med säck ut för genomförande av en god ergonomisk tömning. Dörren själv låses genom enkel stängning utan att behöva använda nyckel. Pressat välvt lock för att försvåra att något ställs ovanpå samt ett mycket gott skydd mot nederbörd och för att motverka att fåglar vågar sig in. Heltäckt korgkropp för att försvåra för råttor att klättra. Dränering i botten för dagvatten. Mycket stabil och kraftig konstruktion för att klara av yttre åverkan som t.ex. vandalisering.

Utrustad med en sorteringsbricka i logiskt och symbolisk ljusgrönt och alla in- och utkast är markerade med vita symboler för att tydligt förklara dess funktioner och ge god kontrast för att underlätta för personer med synnedsättning.

Varje insamlad flaska och burk gör skillnad för miljön! Med separat inkast och behållare för PET- och burkar hjälper skräpkorgen folk att separera burkar och flaskor ifrån övrigt skräp vilket ökar möjligheterna för uppsamling. Enkelt för den som underhåller tömma den separat behållaren. Enkelt för PET- och burksamlaren att plocka ut genom den separata luckan på korgen baksida. Luckan är ljusgrön med symbol.

Genom en inbyggd askkopp i skräpkorgens hoppas vi även kunna minska risken för att fimpar hamnar på marken.

Skräpkorgs serien är tänkt att kunna kombineras ihop för att täcka samtliga platser och behov och samtidigt skapa en sammanhållen helhet och en enhetlig stadsbild. Ett speciellt skäl till att välja denna skräpkorg.

Glöm inte att plastpåsar skall vara miljövänliga och svarta.

Material / Ytbehandling / Färgkulör

Stål: Varmförzinkat och pulver lackat stål - Duplex. Lång livslängd. Underhållsfritt. Skräpkorg i färgkulör: Klassisk svart. Sorterings bricka och återvinnings lucka i ljusgrönt.


Svart RAL 9005

Ljusgrön RAL 6018

Tillval

Färg: Kundanpassad valfri RAL färgkulör. Min beställning 10st
Info: Vid beställning utav kundanpassad färgkulör uppge RAL nr.


Valfri RAL färgkulör

Mått

Höjd: 120 cm
Bredd: 65 cm
Inkasthöjd: 93 cm

Tillbehör

Extra designad dekal symbol SKRÄP (art.nr.20509)
Extra designad dekal symbol CIGARETT (art.nr.20510)
Extra designad dekal symbol ÅTERVINNING (art.nr.20511)
Extra designad dekal symbol PET- OCH BURKÅTERVINNING (art.nr.20511)
Extra sorterings bricka, SKRÄP OCH RETUR (art.nr.20506AS1)
Extra sorterings bricka SKRÄP (art.nr.20506BS1)
Extra nyckel TK10 (art.nr.202506)
Egen kund logotyp
Frontdekal av det egna stadsvapnet 25 x 25 cm.

Service av reservdelar.

Montering / Fastsättning

Levereras komplett med tillhörande sockel och fastgjutningsjärn för enkel ihop sättning på plats. Plats gjutes, fast bultning, fristående placering (sockel fylls med betong alt bultas i förslagsvis en vara platta).

Design / Tillverkning

Designad av EDGE och kvalitetstillverkad av Malus.
Handla av Malus och stöd svensk och europeisk småindustri. Till största del används familjeföretag.

Användningsexempel

Passar utmärkt i alla offentliga rum och gärna så att det blir en konsekvent placering i stadsmiljön. Placera i möbelzon i anslutning till soffa, busshållplats eller övergångsställe. Bostadsgårdar, skolgårdar, lekplatser, badplatser, gatukök, kiosker, centrumtorg, gång- och cykelväg, köpcentrum, entré, sjukhus, galleria, stationsområde, äldreboende m.fl.

Underhåll och skötsel

Material: Stål. Ytbehandling: Varmförzinkning, pulverlack

Vi reserverar oss för mått- och konstruktionsändringar som förbättrar produkterna. Produkten är upphovsrättsligt skyddad. I vissa fall mönsterskyddad och/eller patenterad.