+46 (0) 8 26 87 48

Elise skräpkorg S1 155L

Underhållsfritt

Artikelnummer

4007S1 Skräpkorg 155L

4007S1A Skräpkorg 155L med integrerad askkopp

Malus® Elise skräpkorg är en modern och solid skräpkorg utformad med extra stor omsorg för att uppfylla samhällets krav på en bra skräpkorg. Testad och optimerad tillsammans med beställare och entreprenör där hänsyn tagits till montering, tömning och rengöring. Med sin estetiskt fyrkantiga form passar den in på de flesta platser. Enkel skötsel, öppningsbar frontdörr och med dubbla integrerade klämringar för att låsa plastsäcken med ett enkelt handgrepp vrids klämringar med säker ut för genomförande av en god ergonomisk tömning. Dörren själv låses genom enkel stängning utan att behöva använda nyckel. Välvt lock för att försvåra att något ställs ovanpå samt ett mycket gott skydd mot nederbörd och för att motverka att fåglar vågar sig in. Heltäckt korgkropp försvårar för råttor att klättra. Dränering i botten för dagvatten. Mycket stabil och kraftig konstruktion för att klara av yttre åverkan som t.ex. vandalisering.

Utrusta och välj till vita symboler för att tydligt förklara funktionerna och ge god kontrast för att underlätta för personer med synnedsättning.

Infästning tillverkas på beställning. Välj till en eller två stycken Vanda PET- och burksamlare. Varje insamlad flaska och burk gör skillnad för miljön! Med separerade behållare så hjälps folk att separera burkar och flaskor ifrån övrigt skräp vilket också ökar möjligheterna för uppsamling. Enkelt för den som underhåller att tömma de separata behållarna. Enkelt för PET- och burksamlaren att plocka ut i och samla.

Genom en inbyggd askkopp i skräpkorgens hoppas vi även kunna minska risken för att fimpar hamnar på marken. Vill man hellre ha en utan på sittande askkopp väljer man alice askkopp. Infästning tillverkas på beställning.

Skräpkorgs serien är tänkt att kunna kombineras ihop för att täcka samtliga platser och behov och samtidigt skapa en sammanhållen helhet och en enhetlig stadsbild. Ett speciellt skäl till att välja denna skräpkorg.

Glöm inte att plastpåsar skall vara miljövänliga och svarta.

Skräpkorg tillverkas på beställning.

Material / Ytbehandling / Färgkulör

Stål: Konstruktion i rostfritt och pulverlackat stål. Lång livslängd. Underhållsfritt. Återvinningsbart. Därefter appliceras ett högteknologiskt och permanent antigraffiti skydd / klotterskydd. Garanterar lång livscykel och låga underhållskostnader. Färgkulör: Klassisk svart alt. klassisk park grön


Svart RAL 9005

Grön RAL 6009

Tillval

Färg: Kundanpassad valfri RAL färgkulör.
Info: Vid beställning utav kundanpassad färgkulör uppge RAL nr.

c
Valfri RAL färgkulör

Mått

Höjd: 101 cm
Bredd: 43 cm
Djup: 43 cm
Inkasthöjd: 93 cm

Tillbehör

Extra designad dekal symbol SKRÄP (art.nr.20509)
Extra designad dekal symbol CIGARETT (art.nr.20510)
Extra nyckel TK10 (art.nr.202506)
Egen kund logotyp
Frontdekal av det egna stadsvapnet 25 x 25 cm
Alice askkopp 1,4L för placering utanpå skräpkorg (art.nr.20330)
med tillhörande bultar (art.nr.203304)
Vanda pet- och burksamlare för placering utanpå skräpkorg (art.nr.20440)
med tillhörande bultar (art.nr.204401)

Service av reservdelar.

Montering / Fastsättning

Levereras komplett med tillhörande sockel och fastgjutningsjärn för enkel ihop sättning på plats. Plats gjutes, fast bultning, fristående placering (sockel fylls med betong alt bultas i förslagsvis en vara platta).

Design / Tillverkning

Designad av PIRUS och kvalitetstillverkad av Malus.
Handla av Malus och stöd svensk och europeisk småindustri. Till största del används familjeföretag.

Användningsexempel

Passar utmärkt i alla offentliga rum och gärna så att det blir en konsekvent placering i stadsmiljön. Placera i möbelzon i anslutning till soffa, busshållplats eller övergångsställe. Bostadsgårdar, skolgårdar, lekplatser, badplatser, gatukök, kiosker, centrumtorg, gång- och cykelväg, köpcentrum, entré, sjukhus, galleria, stationsområde, äldreboende m.fl.

Underhåll och skötsel

Material:  Rostfritt stål. Ytbehandling: Pulverlack, antigraffiti skydd / klotterskydd.

Vi reserverar oss för mått- och konstruktionsändringar som förbättrar produkterna. Produkten är upphovsrättsligt skyddad. I vissa fall mönsterskyddad och/eller patenterad.