+46 (0) 8 26 87 48

Diel vas

Underhållsfritt

 

 

 

Artikelnummer
M1800
Vas H:18 cm, Ø5-8 cm
M2500 Vas H:25 cm, Ø5-8 cm

 
 

Malus® Diel vasens viktigaste funktion är såklart att ge vatten till buketten. Den ska för övrigt göra det möjligt för buketten att stå stadigt, både för att se vacker ut men också för att skydda den från att ryckas med av vinden. När man binder en bukett och drar ihop med ett snöre på mitten så ser den ut ungefär som ett timglas, stjälkarna behöver plats längst ner i vasen. För att göra detta möjligt har vi tagit fram en vas i robust material som dessutom är bredare nedtill än den vanliga konformade vasen för kyrkogårdar. Passar de flesta ställ på marknaden där den vanliga konformade vasen används. Går även att få med egen fot för att enkelt kunna tryckas fast i marken framför en minneslund eller gravplats.
 

 

Material / Ytbehandling / Färgkulör

Stål: Aluzinkplåt och pulverlack - Duplex. Lång livslängd. Underhållsfritt. Framsida med tåligt akrylglas. Färgkulör: Klassisk svart


Klassisk svart 
RAL 9005

Mått

Broschyrlåda:
Höjd: 34,5 cm
Bredd: ca: 46 cm
Djup: 14 cm

Fack:
Höjd: 31,5 cm
Bredd: 23 cm (x2)

Tillbehör

Akrylglas för utbyte 2st x A4 (art.nr.70530)
Självlåsande nylonband för upphängning av brochyrlåda (art.nr.70000-B)
Självlåsande rostfritt stålband för upphängning av broschyrlåda (art.nr.70000-A)

Montering / Fastsättning

Levereras komplett för enkel uppsättning på trafik / gatulyktstolpe, staket, grind eller vägg m.fl. Tillkommer eventuellt bandfäste i nylon alt. rostfritt. Kan monteras med skruv alt. expanderbult

Design / Tillverkning

Designad av PIRUS och kvalitetstillverkad av Malus.
Handla av Malus och stöd svensk och europeisk småindustri. Till största del används familjeföretag.

Användningsexempel

Vägledande informations skylt för t e x lekplats, bostadsgård, skola, park, vandringsled, golfbana, grillplats, hotell, konferensanläggning, servicehus m.fl.

Underhåll och skötsel

Material: Aluzinkplåt. Ytbehandling: Pulver lack

Vi reserverar oss för mått- och konstruktionsändringar som förbättrar produkterna. Produkten är upphovsrättsligt skyddad. I vissa fall mönsterskyddad och/eller patenterad.